Welkom in de web-shop van Bizzare

De openingstijden van onze winkel in Maastricht zijn:

Dinsdag: 12.00-16.00 uur
Woensdag: 12.00-16.00 uur
Donderdag: 12.00-16.00 uur
Vrijdag: 12.00-16.00 uur
Zaterdag: 12.00-17.00 uur

Bizzare bestaat al sinds 1996. We zijn als klein winkeltje met een kleine collectie begonnen in de Rechtstraat in Maastricht. In onze beginjaren waren we echt specifiek gericht op uitgaanskleding en partywear. Later hebben we ook gothic, punk, cyber, fetish en streetwear aan onze collectie toegevoegd. Tegenwoordig verkopen we ook een behoorlijke collectie New Rock schoenen en laarzen.

Op dit moment verkopen we via internet en via onze winkel in Maastricht. Op internet proberen we zoveel mogelijk producten aan te bieden met zo duidelijk mogelijke beschrijvingen. Zou je echter in de gelegenheid zijn om onze winkel te bezoeken dan kun je daar natuurlijk alles in het echt zien, voelen en passen. Voor op maat gemaakte producten is het helemaal aan te raden om naar de winkel te komen. Zo kunnen we precies zien wat er veranderd en aangepast moet worden. De kleding van de labels Paulien Berkelaar, Bizonder en ons eigen label Bizzare, waaronder een grote lijn corsetten kunnen allen op maat gemaakt worden. Hou bij op maat gemaakte artikelen rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken.

adres en contactgegevens zijn:

Bizzare
Rechtstraat 44
6221 EK Maastricht
tel : +31- (0)43 - 3233232
email:
KvK Nummer: 146 340 32

Wat wij erg belangrijk vinden zijn de volgende punten.

Ten allereerste jou, de klant. We zijn er voor jou en we willen dat jij met al je aankopen tevreden bent. Natuurlijk verdienen wij ook ons brood hiermee maar dat gaat een stuk makkelijker als jij tevreden bent, zodoende! Heb jij, opmerkingen, suggesties, vragen of klachten dan horen we dat graag van je. Laat ons weten wat je vind of wat je mist. Je kan ons bereiken op email-adres

Collectie: We proberen een zo groot mogelijke collectie aan te bieden die anders is dan anders. Je kan de volgende stijlen in onze winkel en webshop aantreffen: cyber, gothic, fetish, street, punk en stylish. Onze collectie accessoires mag er ook zijn. Denk bijvoorbeeld aan zonnebrillen, tassen, armbanden, halsbanden, ringen, enz. Daarnaast hebben we ook heel wat New Rock schoenen. Aangezien we ook een "echte" winkel hebben in Maastricht zijn veel van onze producten op voorraad. Zodoende kunnen we de meeste bestellingen die via internet lopen ook snel leveren.

Dan de kwaliteit die we verkopen. Ook dit punt is voor ons erg belangrijk. We krijgen vaker producten aangeboden die uiterlijk veel op elkaar lijken voor een lagere prijs maar dit heeft meestal ook gevolgen voor de kwaliteit. Wij kiezen er dan voor om toch de duurdere producten in te kopen maar met een betere kwaliteit. We gaan er van uit dat als je iets koopt dat je er dan ook langere tijd plezier van wil hebben en niet dat je kleding na een paar keer wassen uit elkaar valt, ontzettend krimpt of helemaal verkleurd is.

Service. We doen erg ons best om jou een goede service te geven. Jij ben tenslotte degene die moet betalen voor onze producten en we zien je graag nog eens terug. In de winkel in Maastricht kunnen kleine aanpassingen vaak dezelfde dag nog door ons gedaan worden (zoals bijvoorbeeld een broek korter maken). Dit doen we dan ook nog gratis! Ruilen is geen probleem zolang je aan de (normale) voorwaarden voldoet. Daarnaast geven we je ook nog een eerlijk advies. Want, als jij er goed uitziet is dat onze beste reclame. Als je via onze webshop iets wil kopen en je bent niet zeker over welke maat je moet nemen, stuur even een email, we meten het artikel graag even voor je op.